Reservdelar

Vi på Cemamaskin strävar alltid efter att du som kund ska få snabb support och snabba leveranser av reservdelar och tillbehör, så stilleståndet på din maskin blir så kort som möjligt. Vi har lång erfarenhet i branschen vilket gör att vi kan hjälpa dig på bästa sätt oavsett vilket märke du kör.

Vi är auktoriserade dealer för Kobelco, New Holland, Airman och Atlas där vi har de mest frekventa artiklarna på hyllan.

Snabba leveranser och bra priser på original delar till de flesta förekommande märken som Hitachi, Doosan, Hidromek, Volvo, Izusu, Mitsubishi, (Yanmar motorer) mm. Vårt reservdelslager för tiltrotatorer är svårslaget, samarbetar med bl.a. Rototilt, Engcon, Steelwrist, SMP, Götene, ABL samt många fler. Vi har även mycket bra leverantörer på glasrutor och tätnings-satser för din maskin till rätt pris!

Vi representerar Motorex kvalitets oljor i Stockholms regionen som för sjätte året i rad fått utmärkelsen ”Lubricants Best Brand”

Då vi är återförsäljare för alla vanliga märken av grävmaskinstillbehör kan ni med förtroende vända er till oss för att få kompetent råd om inköp av nya redskap etc.,

Vårt samarbete med flera transportörer som DB Schenker, DHL och Post Nord, samt att vi ligger centralt beläget mellan Bromma och Arlanda flygplats så gör det att vi kan leverera snabbt i hela Sverige.

Tveka inte att höra av dig, vi är förberedda!

Motorex

Vi säljer och andvänder oss av en av marknadens bästa oljor ”Motorex” som har de produkter och kvalitet som du behöver för att hålla din maskin i bästa tänkbara skick .

MOTOREX har för sjätte året i rad fått utmärkelsen ”Lubricants Best Brand”


Motorolja: För din dieselmotor med partickelfilter

FOCUS QTM SAE 10W/40

Det är en högklassig olja för dieselmotorer med tekniken Low SAPS (låg halt av sulfataska, fosfor och svavel). Tack vare sin kombination av tillsatser med låg askhalt och specialtillverkade svavelfria basvätskor är FOCUS QTM särskilt lämplig för moderna motorer med låga utsläpp i varutransportfordon med de senaste avgasreningssystemen, t.ex. DeNox Cat, partikelfilter och SCR (Selective Catalytic Reduction).

Hydraulolja för långa intervaller (5000 tim)

COREX HV

Multigrade hydraulolja för industrimaskiner och hydraulsystem. Dessa oljor tillverkas av noga utvalda paraffinbaserade basoljor och högklassiga högtrycktstillsatser. De kemiska tillsatserna är extremt stabila när de utsätts för skjuvkrafter och kan ändra sin struktur, vilket borgar för ett högt viskositetsindex (HVI) och en extremt platt viskositet-/temperaturkurva. Dessa multigrade-egenskaper bibehålls även efter krävande långtidsanvändning.

Kompatibel med andra mineraloljebaserade hydrauloljor.

Miljövänlig hydraulolja, likvärdig Panolin (Även blandbar med denna)

EKOSYNT HEES

Hydrauloljorna i Serien EKOSYNT HEES är snabbt biologiskt nedbrytbara och baserade på mättade estervätskor. De zinkfria tillsatserna som valts för optimal effektivitet erbjuder mycket tillförlitlig smörjning över ett brett temperaturområde och under hela användningstiden.

  • Snabbt biologiskt nedbrytbar
  • Mycket goda viskositetsegenskaper i olika temperaturer
  • Mycket gott korrosionsskydd och skyddar järnfria metaller
  • Utmärkt slitageskydd
  • Kompatibel med färgbeläggningar, elastomerer och tätningar som normalt används för mineralolja

Tätningssatser för hydraulcylindrar

Vi säljer tätnings satser för hydraulcylindrar för de flesta förekommande maskinmärken i Sverige

Tätningssatserna är av bästa OEM kvalitet men till ett betydligt bättre pris. De mest frekventa satserna har vi på lager, men behöver det beställas hem så tar det bara något dygn innan vi har de hos oss.