Service & reparation

Vår målsättning är snabb och bra service.
Service-avdelningen har gedigen kunskap genom många års erfarenhet och regelbunden utbildning av våra servicetekniker. Då maskiner och tillbehör blir allt mer tekniska, krävs det kontinuerlig fortbildning.

Vi har 5st väl utrustade servicebussar som kör runt i Stockholm med omnejd så vi kan hjälpa dig på plats med dina problem. Då vi har både erfarenhet och dom tekniska hjälpmedel som behövs samt snabb och pålitlig reservdels handtering så kan vi minimera ditt driftstopp för högre produktivitet.

I Järfälla ligger vår nybyggda och välutrustade service verkstad med bl.a. 10 tons travers och tvätthall. Där vi gör allt från Rototilt renoveringar till större jobb såsom svängkransbyten och motorrenoveringar .

Reparation av Cylindrar

I vår välutrustade verkstad har vi en cylinderbänk där vi kan ta isär och montera ihop alla slags cylindrar som är förekommande på en grävmaskin, oavsett märke .

Vi samarbetar också med flera leverantörer av kolvstänger och cylinderrör. Är det bara små märken i kolvstången så lämnar vi in den på om chromning, men behövs det nya så kan vi se till att tillverka för att hålla nere kostnaden!

Har även snabba leveranser och bra prisbild på tätningar för alla möjliga och omöjliga cylindrar så behöver inte driftstoppet för din trasiga maskin bli allt för långt och kostsamt.

Vi tycker om att ge dig bra service!

Se fler tjänster

Reservdelar

Tillbehör

Montering