Tillbehör

Centralsmörjning

Vill du montera centralsmörjning på en maskin, eller behöver reparation? Kontakta oss gärna för en offert.

Vi monterar ILC  centralsmörjning på maskiner (både nya och begagnade maskiner). Om du behöver reparera ett centralsmörjningssystem så utför vi reparationer och tillhandahåller reservdelar till de flesta märken på marknaden.
De flesta maskiner och fordon har rörliga leder och lager. För att minska friktion och därmed slitage, i en mekanisk rörelse, kräver dessa leder och lager smörjning. Denna smörjning kan skötas och har historiskt skötts på många olika sätt.
Centralsmörjning är väsentlig för att maskiner och fordon ska fungera. Sköter man smörjning på ett tillfredsställande sätt förlänger man ledernas och lagrens livslängd och bibehåller arbetsfordonens och maskinernas effektivitet.

  • Ger en jämnare och säkrare drift
  • Ökar maskinens livslängd
  • Minskar behovet av reparationer (då smådelar går sönder)
  • Ger dig en effektivare arbetsmaskin
  • Du sparar tid! Du behöver inte smörja manuellt och undviker driftstopp
  • Maskinen får en jämn och optimal smörjning

Rototilt

Förenkla ditt arbete – utrusta din maskin med Rototilt

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt utrustning!

Användningsområden

Med rototilt kan du manövrera skopan som att det är din egen hand, du når bakom hörn, under och bakom rör, kablar, bakom trädstammar och runt blomsterrabatter.
Med rototilt och det hydrauliska snabbfästet kan du enkelt byta redskap inifrån hytten – med bara ett klick.
Detta gör att grävmaskinen kan utföra tungt grävarbete i ena sekunden och i nästa sekund smidigt planera en blomsterbädd.

Dessutom så blir du självständig i ditt arbete – inga andra händer behövs. Alla produkterna utvecklas med egenskaper som hållbarhet, flexibilitet och användarnytta i åtanke. Den stora tiltvinkeln på 45 grader är inte bara en fördel vid planering i sluttningar, den gör också att du behåller lasten i skopan när du svänger runt.

Våra leverantörer av rototilter är: